Kabaču sautējums - Sautējumi - Receptes - Idejas no interneta - Rokdarbniecēm
Vietnes izvēlne
Ieiet
Lietotāja vārds:
Parole:
Dažas shēmas
Sarakste
200
Sākums » Raksti » Receptes » Sautējumi

Kabaču sautējums
1 diezgan liels kabacis. 
4 nelieli sīpoli 
300 - 400g krējuma ( pēc garšas) 
200 g Tomātu mērce (parastā) 
(...) - sviests priekš cepšanas uz pannas 
sāls, pipari, garšvielas pēc garšas.

Kabaci attīra no mizas. Pēc attīrīšanas, visu kabaci sagriež kubikos ( lielums pilnīgi pēc paša izvēles - mazāki gab. ātrāk būs gatavi; lielāki gab. ilgāk gatavosies!!!) Sāk sildīt pannu. Kad panna uzsildīta uzliek no pus gabala sviesta pusi. Uzliek uz pannas lai kūst un ieber sagrieztos kabačus. (Visu laiku jāseko līdzi sviestam, ja sviests ir iesūcies kabačos tad jāpieliek vēl bet ne tik daudz, cik 1. reizē!!! Ēdiens nebūs taukains!!!) Kamēr cepas kabači, notīra sīpolu un arī sagriež kubikos to. Sīpolu var bērt uzreiz, kad to sagriež. Uzliek vāku, lai sautējas. Pa laikam pamaisa un pieskata sviesta daudzumu.

((Starp citu, šajā ēdienā var likt visu, ko vēlas - sēnes, papriku, tomātus un visu savai gaumei. ))

Kad viss ir gatavs viegls, mīksts sautējums, var liet klāt krējumu un tomātu mērci. Kārtīgi pamaisa un pagaršo pēc laika. Pēc garšas pieliek sāli, piparus un garšvielas. Tikai jāceras piparus nevar likt daudz!!! Kad pipari ievilksies un, ja to ēdienā būs daudz, ēdiens būs ass!!!

Labu apetīti!

Kategorija: Sautējumi | Pievienoja: vellenite (20.09.2010) | Autors: Julija E
Skatījumu skaits: 721 | Komentāri: 1 | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 1
0  
1 cammilla   (20.09.2010 19:51)
Paldies par recepti. Izklausās, ka sanāk tiešām dikti garšīgi! clap thumb

Vārds *:
Email:
Kods *:
Autorizācija
Sveicināti, Viesis

Sveicināti,viesi! Lūdzu reģistrējies vai autorizējies!
Statistika
Kopā Online: 0
Viesi: 0
Lietotāji: 0
Laika prognoze